O nama

“Prošlost ne možete da izmenite, ali je budućnost još uvek u vašim rukama!”-Hugh WHITE (1773)

Finansijsko Ekonomski Biro

Finansijsko Ekonomski Biro (FEB) osnovan je 2004. godine u Beogradu u cilju profesionalnog pružanja usluga iz oblasti administrativno – ekonomsko – finansijsko – pravnog segmenta poslovanja, da bi na ekonomičan način omogućio malim i srednjim preduzećima, kao i preduzetnicima da se u celosti posvete svojoj osnovnoj delatnosti, kao i pomoć u započinjanju sopstvenog biznisa.

Dugogodišnjim poslovanjem i iskustvom uspevamo da odgovori svim “zahtevima tržišta” i do sada je izveo na put brojne subjekte različitih usmerenja (srednja i mala preduzeća, preduzetnici, udruženja, strana predstavništva i nevladine organizacije).

Vizija FEB-a je savremeni sistem poslovanja, koji se prilagodjava svim uslovima, a glavna odlika i prepoznatljivost se ogleda u korektnosti, ažurnosti i profesionalnosti, kako prema korisnicima, tako i prema državnim organima sa kojima sarađuje.

 

Usluge

Naša osnovna misija jeste da Vam omogućimo da Vaš posao bude efektivan, odnosno da radite najbolje poslove i da bude ekonomičan, odnosno da obavljate poslove na najkvalitetniji mogući način, uz najniže troškove. Stvaranje vrednosti za naše klijente, predstavlja osnovnu viziju našeg poslovanja.

Nova Usluga

Kreirali smo NOVU ponudu. USLUGE NAMENJENE FREELANCERIMA. Saveti i obračuni po ugovorima!

Usmerenje FEB-a i na druge segmente:

2010

 Izrađen CD “Poslovna administracija”-propisi, obrasci, definicije nekih pojmova idr.

2011

 Uspešno održana trening-radionica “Kako da započnete biznis – vodič u preduzetništvo”.

2012

Rad na projektu „Budi Freelancer – Freelanceri i Srbija u akciji “.
budifreelancer.co.rs
pravodaznam.com

2014

19.aprila u emisiji “Vredi znati”, koja se emituje na Radio Televiziji Vojvodina, Budi freelancer.

2015

Sa CE&HA sajma 4. oktobra 2015.g. u učionici Krojačeve škole, Budi freelancer (frilenser)! Ostvari pravo – saznaj i promeni.